fbpx

HVA BETYR DET Å HA EN dōTERRA KONTO?
Som medlem har du gratis tilgang til din dōTERRA konto i 12 måneder. Ingen kjøpeplikt. ingen bindingstid. Bare masse fordeler! Du får minimum 25% rabatt. Du bestiller online og får varene raskt levert i posten. Enkelt og genialt! dōTERRA er så mye mer enn oljer. Vi ønsker å heve kvaliteten på livet vårt. Det gjør vi blant annet med å leve en livsstil basert på rene produkter. Alt fra hårpleie, hudpleie, vaskemidler, kosttilskudd, tannkrem, SPA produkter og mye mer. Du trenger ikke bruke tid på å lese innholdsfortegnelser, for vi har gjort det enkelt for deg å velge trygge, naturlige produkter.

2019 TILBUD

Har du lenge vurdert å komme i gang med oljer så vil du ikke gå glipp av dette tilbudet! Bestiller du familiepakke via Henriette sin LINK så får du;

FAMILIEPAKKEN; Diffuser, 9 oljer, veggiecaps og kokosolje og hele 3 oljer GRATIS.

  • 30% RABATT
  • GRATIS KONTO i doTERRA
  • GRATIS MEDLEMSSKAP I INSPIRA LIVING
  • GRATIS ONLINE OPPLÆRING
  • GRATIS BLUE TANSY

KLIKK HER FOR EKSTRA DOTERRA TILBUD I APRIL 2019:

dōTERRA Norsk familiepakke: 289 euro inkl mva, toll og frakt. DU TRENGER IKKE KJØPE MER! Ingen forpliktelser.

 

doterra Familiepakke

Lurer du på noe? Send meg en e-post på hkalgraff@gmail.com

SLIK BESTILLER DU FAMILIE PAKKEN

Tilbudet gjelder kun dersom du bestiller via denne oppskriften.

1. Trykk på «BESTILL HER» knappen under.
2. Velg Join & Save.
3. Skroll ned og velg Join doTERRA
4. Velg Europe, og deretter Norway.
5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
6. Kryss av for Wholesale Customer dersom du kun vil være kunde, velg Wellness Advocate dersom du vil ha fremtidig mulighet til å jobbe med doTERRA.
7. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord.
8. Enroller ID skal være 2931783. Trykk verify for å se at det er Henriette Kalgraff. Veldig viktig!
9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway. Du velger dette og går videre til betaling.

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTERRA, og jeg vil da sende deg all info du trenger. Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan være medlem uten å kjøpe noe mer. Ingen binding. ingen kjøpeplikt. Bare massevis av muligheter!

Trykk her for å bestille

Om du trenger hjelp til medlems-registrering bruk denne linken, så registrerer Henriette doterrakontoen for deg, helt trygt. Eller send meg en epost

Besøk også henriettekalgraff.no

VELKOMMEN TIL ET UNIKT FELLESSKAP

Det er alltid like gøy å ønske noen velkommen inn i vår oljeverden! Så hjertelig velkommen til deg om du vil bli dōTERRA medlem hos oss! Men det er vel så viktig å si GRATULERER! Det er du som er den store vinneren dersom du velger å oppgradere livet ditt med eteriske oljer. Og kanskje du ikke vet det, men du får oss med på kjøpet. Og hvem er vi? Jo det er et felleskap med over 5000 oljebrukere som har tatt samme valg som du nå kan ta.