fbpx

HVA BETYR DET Å HA EN dōTERRA KONTO?
Som medlem har du gratis tilgang til din dōTERRA konto i 12 måneder. Ingen kjøpeplikt. ingen bindingstid. Bare masse fordeler! Du får minimum 25% rabatt. Du bestiller online og får varene raskt levert i posten. Enkelt og genialt! dōTERRA er så mye mer enn oljer. Vi ønsker å heve kvaliteten på livet vårt. Det gjør vi blant annet med å leve en livsstil basert på rene produkter. Alt fra hårpleie, hudpleie, vaskemidler, kosttilskudd, tannkrem, SPA produkter og mye mer. Du trenger ikke bruke tid på å lese innholdsfortegnelser, for vi har gjort det enkelt for deg å velge trygge, naturlige produkter.

HVORDAN BESTILLE OLJER?

Har du lenge vurdert å komme i gang med oljer så vil du ikke gå glipp av dette tilbudet! KLIKK HER

  • 30% RABATT
  • GRATIS KONTO i doTERRA
  • GRATIS MEDLEMSSKAP I INSPIRA LIVING
  • GRATIS ONLINE OPPLÆRING

Trykk her for å bestille

 

 

Om du trenger hjelp til medlems-registrering bruk denne linken, så registrerer Henriette doterrakontoen for deg, helt trygt.

Besøk også henriettekalgraff.no

VELKOMMEN TIL ET UNIKT FELLESSKAP

Det er alltid like gøy å ønske noen velkommen inn i vår oljeverden! Så hjertelig velkommen til deg om du vil bli dōTERRA medlem hos oss! Men det er vel så viktig å si GRATULERER! Det er du som er den store vinneren dersom du velger å oppgradere livet ditt med eteriske oljer. Og kanskje du ikke vet det, men du får oss med på kjøpet. Og hvem er vi? Jo det er et felleskap med over 11000 oljebrukere som har tatt samme valg som du nå kan ta.