fbpx

doTERRA Essential Oils

Om dōTERRA

I 2008 ble dōTERRA grunnlagt med en misjon om å lage rene, potente, eteriske oljer av høy kvalitet. Oljer som ville være enkle å bruke og enda  enklere å dele med verden. Siden da har tusenvis av personer, familier  og lokalsamfunn erfart den unike kraften av oljene og fått økt livskvalitet ved å innføre dōTERRA-produkter i hverdagen. Les mer på www.henriettekalgraff.no

…økt livskvalitet ved å innføre dōTERRA-produkter i hverdagen

dōTERRA har som mål å skape positive endringer for familier, lokalsamfunn og verden – en dråpe om gangen. Derfor har dōTERRA lagt stor vekt på å nøye planlegge hvert trinn av den eteriske oljeproduksjonsprosessen. Med unikt fokus på alt fra planting av frø til levering av oljer, sikrer dōTERRA at alle tiltak er gjort for å gi deg oljer som er bærekraftig høstet, grundig testet og av høy kvalitet.

Bærekraftig produksjon

dōTERRA lager kvalitetsoljer ved å sikre at bare de beste frøene, jorda, utstyr og vekstforhold brukes i produksjonsprosessen. Dette gjøres via et globalt botanisk nettverk som omfatter produsenter fra over 40 land.

dōTERRA sikrer rene, potente og trygge eteriske oljer ved å samarbeide med lokale dyrkere/bønder som har en dyp forståelse av lokale planter, lokalt klima, værforhold, hvilke frø og jord som skal brukes, den beste tiden å plante på etc.

Vi vet at å ta snarveier når det gjelder dyrking, høsting eller destillasjonsprosess resulterer i eteriske oljer av lavere kvalitet. Derfor stoler dōTERRA på kunnskapen og kompetansen hos innfødte dyrkere/bønder istedenfor å lage oljene selv. Nøye

utvalg av plantekilder gjør at dōTERRA kan produsere rene og dyrebare eteriske oljer, samt at det skaper arbeidsplasser for lokale dyrkere som ellers kan oppleve urettferdig lønn eller dårlige arbeidsforhold. Når dyrkere samarbeider med dōTERRA, får de rettferdig lønn, forutsigbarhet og fremtidig økonomisk trygghet for seg og sin familie.

Vi elsker doTERRA og kan med hånden på hjertet si at dette er det beste selskapet å jobbe for i verden! Ingen andre kan måle seg med doTERRA når det gjelder integritet, etikk, verdier og hvordan de bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. Du kan lese mer om doTERRA sine hjelpeprosjekter i en rekke land her.

Hver dag hjelper vi hverandre med å velge naturlige løsninger fri for giftstoff. doTERRA gir oss de produktene vi trenger for å ta vare på hele familien. Vi vet hvor viktig det er at kroppen fungerer som den skal, at vi har orden på fordøyelsen vår, at vi har god søvn, at vi håndterer stress og skaper overskudd. Hjemmene våre lukter himmelsk og vi lukter himmelsk!

Vi hjelper hverandre, utvikler lederskap, guider hverandre til økonomisk frihet, og lærer hverandre spirituelle verktøy for å løfte vår vibrasjon og vårt liv til nye høyder. Vi elsker å utvikle oss, vi er profesjonelle, vi er grundere, vi er spirituelle og vi tror på at alle har rett å leve et liv i overflod.

Vi har valgt doTERRA for å være med på å endre verden. Gjennom doTERRA har vi muligheten til å påvirke uendelig mange liv. Alt fra bønder og produsenter i over 46 land, over halvparten u-land, til brukerne av oljer og de som velger å skape en business med doTERRA.

Min personlige mentor og leder er Elena Brower. Hun er min største inspirasjon og har blitt en nær venn. Jeg har ikke tall for hvor mange av mine drømmer som er gått i oppfyllelse siden jeg startet med doTERRA. Og jeg kan nesten ikke vente med å invitere deg med på laget! Besøk også siden min www.henriettekalgraff.no