fbpx
Henriette Kalgraff doterra Norge

Om Henriette

Jeg er Henriette Kalgraff, grunderen som hoppet av en lang karriere i oljebransjen for å starte noe helt nytt!

Da jeg bestemte meg for at jeg ville noe annet enn å jobbe som sivilingeniør, hengte jeg dette sitatet opp på veggen på mitt kontor i Statoil. I dag, mange år etter, har jeg det fremdeles på veggen og det inspirerer meg mer enn noen gang!

“If you want to learn something, read about it. If you want to understand something, write about it. If you want to master something, TEACH IT.”
– Yogi Bhajan

Me and dōTERRA

In 2015, after 15 years in the oil and gas industry, I found myself empty on the inside. I was sick, stressed and unhappy. My soul was longing for something else. Work that I could be proud of, that I would love, that would nourish me. Work that would take care of Mother Earth instead of destroying her. Work that was healthy for my family.

I left my corporate job and started my own yoga studio. It felt like the best choice for my life, but after a while I realised that it was difficult to make enough income to support my family. The joy of starting my own business was soon replaced by stress of having enough money. I found myself working more hours then in my corporate job, being less present at home with my family, and my health was worse then ever. I was caught in a spiral of scarcity and bad health.

Then I had this moment of clarity in January 2017. I realized that I needed to make my health my first priority – my only prority. And I made a commitment to proritize my health and the health of my family. I started educating myself about the oils that I’d used for years, but really did not know how to use them.

I came to understand that the oils could support me and my kids on our wellness journey. I started using oils for everything, everyday. I soon gained amazing experiences with oils and began sharing. And after short time I realized that doTERRA could not only support my health, but also shift my relationship to money. Just the thought of having enough immediately calmed my nervous system. No matter how much yoga and meditation I practice, when I didn’t have enough money to survive, I could not thrive.

As I started sharing and teaching how to use the oils, my business grew naturally and with ease. And my love for doTERRA grew everyday. Now, after 20 years of work experience, I finally can say that I have a job that I love, with a leader that I love, and a Company I love. And I have a community that teaches me everyday that the gift of live is to serve, to share and to support each other. That in order to care for others I need to take care of myself first. I thank doTERRA and Elena Brower for showing me a new way of life. Thank you.

Jobb med meg

Team Inspira Living er for deg som er klar for å ta 100% ansvar for eget liv og helse. For deg som vet at det ikke finnes noen quick fix, men at små steg i riktig rekkefølge er det som skal til. For deg som er villig til å tilegne deg kunnskap og forstå visdommen bak eteriske oljer. For deg som er villig til å investere i egen helse, for så å hjelpe andre til å gjøre det samme. For deg som vet at «sharing is caring» men at du først må løfte deg selv.

Vi elsker doTERRA og kan med hånden på hjertet si at dette er det beste selskapet å jobbe for i verden! Ingen andre kan måle seg med doTERRA når det gjelder integritet, etikk, verdier og hvordan de bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. Du kan lese mer om doTERRA her.

Hver dag hjelper vi hverandre med å velge naturlige løsninger fri for giftstoff. doTERRA gir oss de produktene vi trenger for å ta vare på hele familien. Vi vet hvor viktig det er at kroppen fungerer som den skal, at vi har orden på fordøyelsen vår, at vi har god søvn, at vi håndterer stress og skaper overskudd. Hjemmene våre lukter himmelsk og vi lukter himmelsk!

Vi hjelper hverandre, utvikler lederskap, guider hverandre til økonomisk frihet, og lærer hverandre spirituelle verktøy for å løfte vår vibrasjon og vårt liv til nye høyder. Vi elsker å utvikle oss, vi er profesjonelle, vi er grundere, vi er spirituelle og vi tror på at alle har rett å leve et liv i overflod.

Vi har valgt doTERRA for å være med på å endre verden. Gjennom doTERRA har vi muligheten til å påvirke uendelig mange liv. Alt fra bønder og produsenter i over 46 land, over halvparten u-land, til brukerne av oljer og de som velger å skape en business med doTERRA.

Min personlige mentor og leder er Elena Brower. Hun er min største inspirasjon og har blitt en nær venn. Jeg har ikke tall for hvor mange av mine drømmer som er gått i oppfyllelse siden jeg startet med doTERRA. Og jeg kan nesten ikke vente med å invitere deg med på laget!

Hvordan komme i gang? Slik gjør du det;

 

1. OPPRETT KONTO

Det er enkelt å komme i gang, du kager deg en konto i doTERRA via min link, og bestiller deg en pakke som heter «Family Essentials Kit Norway». Den smarteste måten å opprette konto på, som gir deg diffuser og ni oljer og tilgang til mine grupper.

 

2. OPPLEV OLJEMAGI

Når du har fått oljene dine så er det tid for å utforske, teste, leke og lese. Det er nå du forstår hvorfor doTERRA har den høyeste raten av gjenkjøp i verden. Via mine online treninger og medlems-facebook grupper så vil du få massevis av tips til hvordan bruke startpakken din. Etterhvert utforsker du også hudpleien, SPA produktene, kosttilskuddene og vaskemidlene. Du er på vei til et rent og sunt liv.

 

3. BLI KJENT MED SELSKAPET

Neste steg er å lære doTERRA som selskap å kjenne. Forstå deres visjon om å heale verden en dråpe om gangen. Forstå hvorfor det trengs en endring i hvordan vi lever livene våre. Hva co-impact sourcing er og hvordan det sikrer at mennesker i U-land får et bedre liv. Og ikke minst doTERRA sin non-profit organisasjon «Healing Hands Foundation»- som har hjelpe prosjekter over hele verden. doTERRA bidrar – og du kan bidra – til å skape en bedre verden for oss alle.

 

4. BLI KJENT MED MULIGHETENE

Når du først velger å investere tid og energi i doTERRA så vil du oppdage at mulighetene dine til å skape et drømmeliv er fantastiske. Måten doTERRA belønner de beste lærerne er helt fantastisk. Når du er klar, så guider jeg deg igjennom denne prosessen og vi finner ut hva som er best for deg.

 

5. DEL OLJEMAGI MED ANDRE

Når du er klar, når det er helt naturlig for deg, så kan du dele oljemagi med andre. Vi selger ikke oljer, vi underviser i hvordan bruke dem til å leve et sunnere liv.

 

6. BLI EN LEDER

Etterhvert som gleden over å dele med andre vokser, så vokser du inn i din lederrolle. Helt i eget tempo finner du din vei. Og vi er et stort team som er klar til å hjelpe deg på veien. Vi heier på hverandre, vi samarbeider og vi har et fantastisk sterkt og unikt fellesskap.

 

Hvordan melde deg inn;

For å melde deg inn følger du disse enkle stegene:

  1. Trykk her for å melde deg inn.
  2. Velg Join & Save.
  3. Skroll ned og velg Join doTERRA
  4. Velg Europe, og deretter Norway.
  5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
  6. Krysser du av for Wellness Advocate og Continue.
  7. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord.
  8. Enroller ID skal være 2931783. Trykk verify for å se at det er Henriette Kalgraff. Veldig viktig!
  9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway. Du velger dette og går videre til betaling.

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTERRA, og jeg vil da sende deg all info du trenger. Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan være medlem uten å kjøpe noe mer. Ingen binding. ingen kjøpeplikt. Bare massevis av muligheter!

 

Velkommen inn i den nye oljebransjen!